Tech

LG više neće proizvoditi mobilne uređaje

Ranije ove godine na CES 2021, LG je davao naznake da rade na uređaju sa zaslonom koji se može okretati. Bilo je prilično uzbudljivo, ali nedugo nakon toga, LG je otkrio da potencijalno traži način da napusti posao s mobilnim telefonima. Sada je i službeno jer je tvrtka najavila da gasi odjel za mobilne uređaje.

Iz LG-ja kažu da će zatvoriti posao s mobilnim telefonima širom svijeta i da će sav preostali inventar i dalje biti dostupan za prodaju. Tvrtka također napominje da će i dalje pružati podršku za postojeće proizvode, pa se za sada čini kako LG još uvijek neće napustiti svoje kupce.

Međutim, točno koliko podrške možemo očekivati?. Hoće li LG nastaviti gurati ažuriranja i nove funkcije ili se više radi samo o sigurnosnim nadogradnjama i ispravcima grešaka? Pretpostavljamo da je to nešto što ćemo morati pričekati i vidjeti. Šteta je što će LG napustiti tržište mobilnih telefona, ali ne možemo reći da smo iznenađeni.

Tvrtka je izbacila nekoliko telefona koji su vrijedni pažnje, ali nažalost konkurencija u prostoru je jednostavno preoštra. Čak je i LG-ov konkurent, Samsung, morao ustupiti određeni tržišni udio tokom godina, tako da nije samo LG bio pogođen. Biće pomalo tužno što više nećemo vidjeti LG telefone na tržištu, ali pretpostavljamo da je to samo priroda stvari.

 

Vaša reakcija!

Predivno
0
Sretno
0
Zaljubljeno
0
Nesigurno
0
Smješno
0

You may also like

More in:Tech

Comments are closed.